Nu we met z’n allen een beetje zijn afgekoeld na een zinderend hete zomer, is het tijd om onze creativiteit weer de vrije loop te laten. Hopelijk hebben de zonnestraaltjes ook jouw batterij weer opgeladen, zodat je komend seizoen vol nieuwe energie weer in je ritme komt!
Hoog tijd dus om het cursusaanbod van Muzerije eens te verkennen. Naast een aantal oude vertrouwde cursussen en workshops, hebben we ook een verfrissend nieuw aanbod voor jong en oud. En dat alles natuurlijk laagdrempelig, betaalbaar, en in hartje ‘s-Hertogenbosch.

Laten we je direct meenemen in dat nieuwe aanbod:  Zo kun je bijvoorbeeld onder vakkundige begeleiding van glaskunstenares Anjo Brohm kennismaken met het smelten van glas aan een brander. In korte tijd kom je al tot een verassend resultaat in de vorm van een serie kralen vanVenetiaans glas. Ook nieuw: Muziekmama. Daar waar veel muziekopleidingen vaak starten wanneer kinderen wat ouder zijn, richt Muziekmama zich juist op de muzikale vaardigheden van jonge kinderen. En wil je graag het zomerse gevoel nog eventjes vasthouden? Stort jezelf dan eens in de wereld van bloemen! Denk hierbij aan het tekenen en schilderen van planten en bloemenbloemschikken of Ikebana (Japanse bloemsierkunst). 

Naast onze eigen cursussen en workshops in alle disciplines, zorgen ook onze huisgenoten weer voor een mooie aanvulling op het Muzerije aanbod.  Ga aan de slag met het finetunen van je DJ skills achter de draaitafels van Stardom, of ga onder leiding van docent Ali Amin met de voetjes van de vloer tijdens de cursus Argentijnse Tango of de maandelijkse Tangosalon.

Bovenstaand is slechts een kleine greep uit ons verrassend brede aanbod. Neem daarom eens een verfrissende duik in onze website www.muzerije.nl! De eerste lessen starten op maandag 3 september 2018. Om verzekerd te zijn van een plekje raden we je aan om jezelf zo snel mogelijk in te schrijven!

Heb je een specifieke vraag of hulp nodig bij je inschrijving? Wij zijn je graag van dienst! Neem contact met ons op via inschrijvingen@muzerije.nl, bel 073 – 614 10 84, of loop tijdens kantooruren even binnen. Tot ziens bij Muzerije!