Nieuws

DEN BOSCH – De 12-jarige Bram Mauriks organiseert een Basketbaltoernooi voor KiKa op obs Meander te ’s-Hertogenbosch”

Op woensdag 18 november 2015 zal er tussen 13.00 en 16.00 uur een Basketbaltoernooi plaatsvinden in de gymzaal van obs Meander te ’s-Hertogenbosch aan de Braspenninglaan.De opbrengst van dit toernooi zal ten goede komen aan de stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Dit toernooi is een initiatief van Bram Mauriks. Hij heeft zelf het idee gepresenteerd aan de school en ook het toernooi georganiseerd.

Op deze dag zullen er teams van kinderen van de school gaan strijden om kampioen te worden van dit toernooi. Ook zal er een “Allstar” wedstrijd gehouden gaan worden. Alle ouders, verzorgers, familieleden of buurtbewoners zijn welkom om te komen kijken naar deze wedstrijden. Er zal een entree van € 2,00 gevraagd worden. Dit bedrag gaat naar de Stichting KiKa.

Tevens zal er een loterij gehouden worden. Hier kunnen prijzen gewonnen worden die aangeboden zijn door sponsoren. De opbrengst hiervan gaat ook in zijn geheel naar de Stichting Kinderen Kankervrij KiKa.

Bram Mauriks is 12 jaar en zit in groep 8 van obs Meander. Hij woont zelf ook op de Braspenninglaan te ‘s-Hertogenbosch. Zijn hobby is Taekwondo. Maar is ook een vaste supporter van de SPM Shoeters, waar hij ook een seizoenkaart heeft.

Foto: Wikipedia