Nieuws

Wethouder Jan Hoskam opent donderdag 16 februari a.s. om 08:30 uur de eerste Nederlandse vestiging van Select Human Resources (Select HR) in BIM Business Center de Vliert aan Victorialaan 15 in ’s-Hertogenbosch. Aansluitend vindt er een workshop ‘Burn-out en stress management’ plaats, verzorgd door prof. dr. Michael Portzky.

Om het hoofdkantoor te vestigen in ’s-Hertogenbosch is een strategische keuze. Niet alleen vanwege de groei van de economie in deze stad, maar ook de centrale ligging en bereikbaarheid van BIM Business Center de Vliert zijn voor ons doorslaggevend. Onze ambitie is om in 2018 vestigingen te hebben in Breda, Eindhoven, Utrecht en Rotterdam.”- aldus Gé Geurts.

Maurice Horsten, directeur van de BIM, vervolgt: “De BIM is blij de Nederlandse hoofdvestiging van deze ambitieuze Belgische onderneming naar ’s-Hertogenbosch te hebben gehaald.”

In het verlengde van deze workshop heeft Select HR een training ontwikkeld waarbij mensen met een burn-out worden begeleid in hun herstelproces. Dit laat naast hun vijf disciplines – werving & selectie, executive search, consultancy, loopbaanbegeleiding en outplacement – direct de unieke aanpak van Select HR zien: inzet van menselijk kapitaal optimaliseren en dit op een kwalitatieve manier op maat van de klant.