Nieuws

Hebt u iets met duurzaamheid en met energie besparen? Kom dan op dinsdag 28 maart naar het Energiecafé. Dit keer komt het Energietransitieprogramma van de gemeente voor de jaren 2016-2020 aan bod. En spreekt Onno Dwars, commercieel directeur bij Ballast Nedam.

Het Energiecafé start om 16.30 uur. Om uiterlijk 18.30 uur ronden we af. Na het formele programma is er gelegenheid om na te praten. Locatie van het Energiecafé is het Bestuurscentrum, Achter het Stadhuis 5-7 in ’s-Hertogenbosch.

‘s-Hertogenbosch wil in 2050 klimaatneutraal zijn. We gaan tijdens het Energiecafé in op onze ambities. Maar ook op waar mogelijk samenwerkingskansen liggen. Wie weet wel met u?

Voor Onno zijn energieleverende en circulaire gebouwen de basis. Dit voor een gebouwde omgeving waarin mensen langer gezond leven. Tijdens het Energiecafé gaan we in gesprek over hoe we dit in ’s-Hertogenbosch toepassen.

Het Energiecafé is er voor iedereen die met duurzaamheid of energie besparen bezig is. We gaan in gesprek met elkaar, zorgen voor inspiratie, presenteren projecten en zoeken partners op voor samenwerking. Het Energiecafé is er vier keer per jaar.