Nieuws

21-jarige man gewond bij schietincident; Politie zoekt getuigen!

De politie zoekt getuigen van een schietincident bij Station ‘s-Hertogenbosch Oost. Donderdagmiddag raakte daarbij een 21-jarige man uit Tholen gewond aan zijn hand.

Kort voor 13.00 uur zou het slachtoffer op de parkeerplaats van het station ruzie hebben gekregen met vermoedelijk twee donkere mannen. Daarbij werd de man uit Tholen in zijn hand geschoten. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar hij wordt behandeld aan zijn verwondingen. De verdachten zouden ervandoor zijn gegaan in een rode personenauto.

Drukke plek

De politie neemt de zaak hoog op, onder meer omdat er op een drukke plek werd geschoten. Gelukkig raakte er geen omstanders gewond. Met onder meer een helikopter werd nog uitgekeken naar de verdachten, maar die werden niet meer aangetroffen.

Getuigen

De politie is een onderzoek begonnen naar de achtergrond van het schietincident, waar mogelijk een zakelijk conflict aan vooraf ging. Inmiddels is met een aantal getuigen gesproken. De recherche komt graag met mensen in contact die meer weten over de achtergrond. Informatie kan worden doorgegeven op politie.nl/melden of op 0900-8844. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000.

Bron: Politie.nl