Nieuws

DEN BOSCH -tijdens het Jheronimus Bosch jaar is Theater aan de Parade het Podium der Lusten, waar het gedachtegoed van Jheronimus Bosch wordt gevierd en tot leven komt. Een van de hoofdzonden uit de Tuin der Lusten kan hier nu aan worden toegevoegd: vraatzucht. Afgelopen weekend openden Appèl en Theater aan de Parade namelijk het nieuwe culinaire concept ‘Aan tafel bij Jeroen’. Het idee is simpel: een tafel waaraan iedereen de gehele dag kan aanschuiven. Voor aanvang of na afloop van de expositie ‘Visioenen van een Genie’ in het Noordbrabants Museum of van een voorstelling of film in Theater aan de Parade. Voor koffie, lunch, borrel en diner. Op z’n Bourgondisch.

Het Theatercafé van Theater aan de Parade onderging hiervoor een metamorfose en is nu een gezellige, haast middeleeuwse plek waar gasten zich direct thuis zullen voelen. De lange houten tafels zijn versierd met elementen uit de schilderijen van Jheronimus Bosch. De opstelling en de ongedwongen sfeer nodigen uit om met tafelgenoten in gesprek te gaan onder het genot van allerlei smaakvolle dranken en gerechten.

De menukaart bestaat uit eerlijke kwaliteitsproducten afkomstig uit de regio. De gerechten worden op Bourgondische wijze geserveerd, namelijk met de pannen op tafel en zonder opsmuk. De gasten mogen het vlees zelf aansnijden en de porties zelf bepalen.
‘Aan tafel bij Jeroen’ is dagelijks van 10.00 uur tot 20.30 uur geopend.