Aanhoudingen na afpersing en vrijheidsberoving

hoge-temperaturen
Hoe kun je je hoofd koel houden deze zomer?
juli 21, 2016
Foto_Sander_van_GilsSQ_Vision
Resultaten onderzoek instorting pand Pearle
juli 21, 2016

Aanhoudingen na afpersing en vrijheidsberoving

voor-een-arrestant-wordt-ingesloten-wordt-deze-gefouilleerd-en-in-progis-ingevoerd

De politie hield de afgelopen week twee Bossche verdachten van afpersing en vrijheidsberoving aan. Het incident speelde op 10 juli in ’s-Hertogenbosch. De eerste verdachte werd diezelfde dag aangehouden. De tweede verdachte arresteerde de politie zondag 17 juli.

Het 29-jarige slachtoffer uit ’s-Hertogenbosch kreeg in de vroege ochtend van zondag 10 juli, in een horecagelegenheid in het centrum van zijn woonplaats, onenigheid met een aantal personen. Vervolgens werd hij gedwongen om geld te pinnen in het centrum van ’s-Hertogenbosch. Uiteindelijk wordt hij in een auto getrokken en onder druk gezet om meer geld te regelen. Tijdens het hele incident werd het slachtoffer ook geslagen en geschopt. Na een paar uur werd hij op de Treurenburg in ’s-Hertogenbosch uit de auto gezet.

Onderzoek

De politie startte een onderzoek en kwam op 10 juli een 32-jarige verdachte op het spoor. Hij werd diezelfde avond aangehouden in een Bossche woning. De tweede verdachte, een 23-jarige man, meldde zich zondag 17 juli bij de politie. Hij wordt vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris. De 32-jarige verdachte is reeds voorgeleid aan de rechter-commissaris en zit nog vast.

 

 

Comments are closed.