Nieuws

Arriva Nederland en Maaspoort Sports & Events gaan een partnership aan. Een intensieve samenwerking om meer bezoekers met het openbaar vervoer naar Maaspoort Sports & Events (MSE) te krijgen.

Bij MSE vinden veel verschillende evenementen plaats voor grote aantallen bezoekers zoals beurzen, sportevenementen en muziekevenementen. Door de samenwerking tussen MSE en Arriva worden bezoekers gestimuleerd om het openbaar vervoer te gebruiken en is het vaak mogelijk om bij het toegangskaartje ook het kaartje voor de bus te kopen.

Daarnaast worden bij MSE vaak congressen en andere zakelijke bijeenkomsten georganiseerd. Door het partnership worden ook deze bezoekers gestimuleerd om het OV te gebruiken. Tevens worden er op piek momenten extra bussen ingezet of kunnen er specifieke doelgroepen elders worden opgehaald.

Maaspoort Sports & Events is zeer content met deze samenwerking. “We stimuleren het gebruik van het OV, wat prima past in de duurzaamheidsgedachte die MSE nastreeft. Daarnaast is het een extra service, ook voor de zakelijke bezoekers”, aldus Remco van der Pot, manager bij Maaspoort Sports & Events.

Arriva verzorgt het openbaar vervoer in Oost- en West-Brabant, waaronder in ’s-Hertogenbosch. Maaspoort Sports & Events is goed bereikbaar met het openbaar vervoer via de stadslijnen 6, 8 en 9. Reizigers kunnen gebruik maken van hun eigen OV-chipkaart of een dalurendagkaartje kopen bij de chauffeur in de bus. Dit dalurendagkaartje is geldig in alle bussen van Arriva in Brabant.