Nieuws

DEN BOSCH – Beursvloer ’s-Hertogenbosch is hét evenement in ’s-Hertogenbosch voor het bedrijfsleven om zeer laagdrempelig invulling te geven aan haar maatschappelijk ondernemerschap.

 Veel bedrijven geven aan graag iets te willen doen voor de Bossche samenleving. Tegelijkertijd geven ze aan dat het een hele zoektocht is naar organisaties die helder hebben welke ondersteuning ze nodig hebben. De meesten vragen toch om geld. En waar begin je met zoeken? Wie binnen het bedrijf moet dit gaan uitzoeken? En wanneer je uiteindelijk een organisatie gevonden hebt die past bij jou als bedrijf is dat dan wel een club waarmee je kunt samenwerken? Veel te veel gedoe en dus beginnen veel bedrijven er niet aan.

Beursvloer ’s-Hertogenbosch heeft het antwoord. Zij nodigt alle maatschappelijke organisaties uit ’s-Hertogenbosch uit voor de jaarlijkse Beursvloer. Van Kledingbank tot Ouderenzorg. Van Scoutingclub tot stichting Humanitas. De Beursvloerorganisatie traint de organisaties in het concretiseren van de 3 meest dringende hulpvragen en helpt ze bij het definiëren van de tegenprestatie(s). Tot slot worden ze in de training klaargestoomd om op de Beursvloer succesvol te matchen.

Een bedrijf (service club, onderwijsinstelling, overheidsinstantie) hoeft zich enkel en alleen aan te melden via de website van Beursvloer ’s-Hertogenbosch, ontvangt in zijn/haar e-mailbox alle relevante informatie inclusief de complete hulpvragenlijst, kan dus vooraf al een selectie maken en reserveert de middag van 12 november 2015 in de agenda. Laagdrempeliger en makkelijker kunnen we het niet maken.

De afgelopen vier jaar heeft de Beursvloer 1056 matches met een maatschappelijke waarde van € 2.655.332,- opgeleverd.

TV73 maakte een verslag bij een van de vorige edities. Bekijk de video hieronder voor een impessie: