ColumnsJan-Willem van den Akker

SINT OEDENRODE – Den Bosch is een gezellige, bourgondische stad met bijzondere evenementen waar de high society ook op af komt. Bekende Bosschenaar  Jan-Willem van den Akker schrijft voor Tout ‘s-Hertogenbosch, een societycolumn op Dichtbij.nl. Deze keer was hij bij de jaarlijkse golfdag van de AutoMotive Sociëteit (AMS) op Golf & Country Course Sint-Oedenrode. Dit is een besloten sociëteit waarin eindverantwoordelijke beslissers en fleetowners uit de automobielindustrie zich hebben verenigd. Zij zijn werkzaam bij verschillende nationale en internationale bedrijven.

“We hebben een bijzondere netwerk sociëteit , informeel maar toch ook de business niet uit het oog verliezen. We organiseren een aantal events per jaar waarbij Roet Korte Put , Bourgondisch en de Golfdag eigenlijk altijd in de agenda staan”, zegt bestuurslid Jacques Hulsman. Ieder jaar spelen de AMS-ers hun golfevent op Golf & Country Course Sint-Oedenrode.
“Ondanks dat onze leden uit het hele land komen vinden wij golfen met Brabantse gastvrijheid de ideale combinatie en juist daarom komen wij hier graag”, vult Frans van Diepeningen directeur van Bott Nederland BV aan. Na de wedstrijd werd er nog geborreld en gedineerd zoals dat gebruikelijk is bij de AMS. Netwerken, connecten en verbinden, dat staat centraal bij de leden. Zo werd spontaan besloten dit jaar het Bossche Missie X-mas benefietconcert te sponsoren.

“Ja joh het is een geweldig goed project en het is mooi om mensen in ’s-Hertogenbosch te helpen die het wat minder hebben, zo’n ondersteuning hoort ook bij de AMS”, besluit Marc Florie, lease coördinator Heijmans.