Nieuws

DEN BOSCH – Afgelopen weekend wisten de Bossche hiphoppers te schitteren tijdens Dutch Open hiphop te Raamsdonkveer. De Dutch Open hiphop is voor vele wedstrijdbeoefenaars het grootste evenement van het seizoen.

‘De Koloszaal’ in Raamsdonkveer was onlangs het strijdtoneel van de Dutch Open Hip Hop 2015. Met een vlekkeloze organisatie werd in deze tak van sport baanbrekend werk verricht. Onder de inschrijvers zaten verschillende deelnemers die de afgelopen WK’s en EK’s hadden vertegenwoordigd. Er was dus zeker sprake van een sterk bezet evenement. Met een werkelijk klinkende prestatie zette de pupillen van Sportacademie van Gent het hiphop als wedstrijdsport in ’s-Hertogenbosch op de kaart.

Op het podium leverde de Bossche groep Inside Out een staaltje vuurwerk. Een uitstekende prestatie werd geleverd door Rebellious. No’Torious flitste weer als van outs maar nu als ‘professionals’. Demi van Gent en Noëlle van Doesburg stalen de show in de Duo categorie. Maar het belangrijkste is dat de meiden veel plezier met elkaar beleven en dat is voor hen de belangrijkste drijfveer. Tijdens deze kampioenschappen deden groepen van dans- en sportscholen mee vanuit het hele land.

Uitslag: 1e prijs voor: ○ Rebellious (Cadet)

○ Inside Out (Large Crew)

○ Demi van Gent/Noëlle van Doesburg (Duo)

2e prijs voor: ○ Isa Grefkens / Joany Verhoeven

3e prijs voor: ○ No’Torious

Uitslag:           1e prijs voor:               ○ Rebellious (Cadet)

○ Inside Out (Large Crew)

○ Demi van Gent/Noëlle van Doesburg (Duo)

2e prijs voor:               ○ Isa Grefkens / Joany Verhoeven

3e prijs voor:               ○ No’Torious