Nieuws

DEN BOSCH – Van dinsdag 20 tot en met vrijdag 23 oktober organiseren 4 Bossche zwemverenigingen weer de Bossche Zwem4Daagse in Sportiom. Elke deelnemer, jong of oud, kan zich laten sponsoren voor de gezwommen afstand. De opbrengst hiervan komt ten goede aan het Jeugdsportfonds.

De start is om 18.30 uur met het familiezwemmen. Kinderen in het bezit van een zwemdiploma zijn samen met hun ouders welkom om de afstand te zwemmen die ze zelf kiezen.
Tot 12 jaar zwem je altijd samen met een volwassene. Vanaf 20.00 uur zijn de mensen aan de beurt die op rustig hun baantjes willen zwemmen. Tussendoor is er iedere dag om 19.30 uur een demonstratie of clinic van één van de 4 Bossche zwemverenigingen.
De Zwem4Daagse eindigt iedere avond om 21.00 uur. Tijdens de zwem4daagse zwemmen de deelnemers 4 dagen een afstand van 250 meter, 500 meter of 1.000 meter. Als beloning voor hun prestatie krijgt iedereen op de laatste dag een medaille. Naast het zwemmen zijn er ook allerlei leuke activiteiten te doen, zoals duiken met flessen. Natuurlijk zorgt een DJ voor de juiste muziek tijdens het zwemmen.