Nieuws

Den Bosch, 23 januari – Met een overweldigende meerderheid heeft Boy Bertrums, ook wel bekend als de KaasKoning, de TV73 verkiezing van ‘’meest gastvrije marktondernemer 2015’’ gewonnen.

De afgelopen weken is TV73 opzoek gegaan naar de meest gastvrije marktondernemer van de bossche markt. De laatste twee weken ging de strijd nog tussen Boy van de KaasKoning en Marian van het Ankertje. Winnares van afgelopen jaar, Mieke Verheijen van Verheijen Kaas en Delicatessen kon ook dit jaar weer rekenen op veel stemmen, maar met een enorme meerderheid koos de bezoeker van de bossche markt uiteindelijk voor Boy van de KaasKoning.

‘’Vele duizenden stemmen zijn tijdens de verkiezing binnen gekomen in onze mail. Na iedere oproep leek het alleen maar meer stemmen te worden. Dit geeft wel aan hoe de verkiezing leeft onder de bezoekers en ondernemers van de markt’’ aldus presentator Nol Roos van TV73. De uitreiking van de beker en de reactie van de winnaar zijn aanstaande dinsdag, 26 januari, te zien in het programma: De Bossche Markt op TV73, kanaal 44 van Ziggo.

Bekijk hier alvast het fragment van de bekendmaking: