Nieuws

Op zondag 11 oktober a.s. wordt het binnenbad Kwekkelstijn officieel heropend. Aansluitend aan de officiële opening kan iedereen op deze zondagmiddag vanaf 16.30 uur het gerenoveerde binnenbad komen bekijken.

In het binnenbad worden dan verschillende zwemdemonstraties gegeven. Aannemer bouwbedrijf Vaessen is 29 juni jl gestart met de renovatiewerkzaamheden. Op maandag 14 september is het binnenbad al weer in gebruik genomen. De reacties van de gebruikers zijn positief.

Tijdens de renovatie van het binnenbad Kwekkelstijn zijn vooral bouwkundige en esthetische werkzaamheden uitgevoerd om weer te kunnen voldoen aan hedendaagse wensen en eisen van zwembadbezoekers. Aspecten als keuze van materialen, duurzaamheid, kleuren, vormgeving, veiligheid, hygiëne en een efficiëntere indeling van ruimten hebben bij deze renovatie centraal gestaan.

Tijdens de renovatie zijn ook installatietechnische maatregelen uitgevoerd, zoals het vervangen van luchtbehandelingskasten en het aanbrengen van led-verlichting. Daarnaast is aandacht besteed aan de akoestiek door het aanbrengen van een akoestisch plafond en wandpanelen. Ook zijn de luchtvochtigheid en luchttemperatuur in de zwemzaal voor het zwembadpersoneel en zwembadbezoekers sterk verbeterd.

Combibad Kwekkelstijn is eigendom van de gemeente ’s-Hertogenbosch.