Nieuws

DEN BOSCH – Culinair Evenement Gezellige Zaken heeft twee kersverse nieuwe organisatoren gevonden, waardoor het evenement op 6, 7 en 8 mei in de Uilenburg te ’s-Hertogenbosch doorgang kan vinden.
De nieuwe organisatie valt in handen van Stephanie Schulte en Martijn Verbeek. Verbeek: “Gezellige Zaken is genieten van de restaurants uit Den Bosch en omstreken op prachtige historische plekken in Den Bosch”. Het evenement wordt uitgebreid richting het fonkelnieuwe Sint-Jans bolwerk, heel veel vroeger ook wel de ‘Koe-poort’ genoemd. Schulte: “Met de uitbreiding van het evenement bieden we de gemeente Den Bosch de kans om de ontstaansgeschiedenis en cultuur uit de dragen naar omliggende gemeenten, daarbij zijn we natuurlijk ook interessant voor toeristen”. Schulte refereert hierna nog maar eens naar ’s-Hertogenbosch als de meest gastvrije stad van Nederland.

Naast de uitbreiding staat verder professionaliseren en transparantie centraal binnen de organisatie van Gezellige Zaken 2016. Omdat OWK Notarissen uit Vught geloofd in de aspiratie van de nieuwe organisatie hebben zij aangeboden om kosteloos ‘Stichting Gezellige Zaken’ op te richten. Op 21-1-2016 is dit heugelijke feit voltrokken bij OWK Notarissen te Vught.

Schulte/Verbeek: “De organisatie bedankt nu alvast OWK Notarissen en de gemeente ’s-Hertogenbosch voor de steun die er tot nu toe plaats heeft gevonden, in het bijzonder zetten wij Joris van Waveren, Henri Holtz en Monique Kaspers graag in het zonnetje, dat mag ook wel eens gezegd worden!”
Geïnteresseerd? Check de website en like de facebookpagina om op de hoogte te blijven.

Gezellige zaken in de uilenburg

Gezellige zaken in de uilenburg