EvenementenNieuwsCultuurbosch

 


Zaterdag 18 november is Cultuurbosch vanaf 14:00 uur te gast bij Muzerije in de Hinthamerstraat. Zoals altijd staat het Cultuurbosch Café in het teken van culturele ontmoetingen. Kom inspiratie opdoen, ga zelf aan de slag, struin over de Kunstmarkt of stel al je vragen aan medewerkers van Kunstbalie en gemeente ’s-Hertogenbosch.

 

Kunstmarkt
Het Atrium van Muzerije vult zich met kraampjes vol divers werk van uiteenlopende kunstenaars. Dus ben je op zoek naar een cadeautje voor de decembermaand, of gewoon iets leuks voor jezelf? Neus dan tussen de zeefdrukken, sieraden, kaarten, handbeschilderde kerstballen, keramiek, illustraties, schilderijen, ansichtkaarten en nog veel meer. Of tik leuke kunst voor een prikkie op de kop tijdens de veiling.

 

Workshops en spreekuur
Tijdens het Cultuurbosch Café kun je ook zelf aan de slag, want enkele Culturisten bieden gratis workshops aan. Schrijf je in voor het vilten, stempelen, striptekenen, fotograferen, tekenen of schilderen. Of laat je werk analyseren tijdens de Kunstpraktijk. In verband met beperkt aantal plaatsen is aanmelding gewenst. Dat kan via de site (www.cultuurbosch.nl) of mailtje naar info@cultuurbosch.nl.

Kunstbalie en gemeente ’s-Hertogenbosch houden spreekuur om al je vragen over amateurkunstprojecten te beantwoorden.

 

Cultuurbosch.nl
Nog geen profiel op www.cultuurbosch.nl? Schrijf je nu in en word ook Culturist! Zo vinden we elkaar, verbinden we met elkaar en organiseren we leuke dingen. Voor hulp bij inschrijven of persoonlijk advies kun je altijd contact opnemen met de reactie via info@cultuurbosch.nl. Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je erbij bent op zaterdagmiddag 18 november. De toegang is gratis en iedereen is welkom.

 

Zaterdag 18 november 2017 \ 14.00 uur- 17.00 uur \ Toegang gratis!

Locatie:
Muzerije
Hinthamerstraat 74
5211 MR  ’s-Hertogenbosch

————————————————————————————————————————————–