De Enige Echte Bossche Platenbeurs

spaanse-poster
Spaans Concert Orthense Harmonie 26 november
november 10, 2016
logo-vrijwilligersacademie-2016-05-11-at-10_31_02
VrijwilligersAcademie073 biedt jaarlijks trainingen en workshops
november 10, 2016

De Enige Echte Bossche Platenbeurs

platenbeurs_9378-505x275

Op zondag 22 januari zal W2 Poppodium in Den Bosch i.s.m. Robbies Records voor de 6e keer worden omgetoverd tot één groot Platen-Paradijs. Meer dan 30 standhouders uit Nederland, België en Duitsland zullen gezamenlijk 120 meter aan tafels vullen met de mooiste, zeldzaamste en lekkerste lp’s, cd’s en dvd’s.

De populariteit van de lp is natuurlijk allang geen hype meer te noemen. De verkoop van zowel nieuw als tweedehands vinyl laat nog steeds een gestage stijging zien en bij een groeiende club liefhebbers heeft de platenspeler weer een prominente plek in de kamer ingenomen.

Natuurlijk zullen op de ‘Enige Echte Bossche Platenbeurs’ ook cd’s en dvd’s te koop worden aangeboden, allemaal onder het motto: ‘Uiteindelijk is het de muziek die telt’. Of je nu houdt van soul, metal, reggae, ska, Nederlandstalig, industrial, funk, punk of psychedelica: er zal voor iedereen wat te vinden zijn. Om het plaatje (snapte?!) compleet te maken, zullen er platenhoezen en andere benodigdheden worden aangeboden.

Comments are closed.