Nieuws

De Kentering organiseert op donderdag 26 november 2015 een heerlijke avond uit. Het partycentrum presenteert de spectaculaire beleving ‘Eten met Sterren’ in het centrum van Rosmalen. Deze avond bevat het gevoel van de vroegere dinnershow, maar wordt gepresenteerd in een eigentijds jasje. ‘Een compléte avond uit met alle ingrediënten die een heerlijke avond nodig heeft’, zo garandeert Nancy van Heeswijk van Multi Show Productions uit Son en Breugel, al 20 jaar producent van succesvolle shows. ‘Wij garanderen een belevenis die u zal verbazen, vermaken, laten lachen en genieten!’.

‘Eten met Sterren’ is géén dinnershow, géén normaal diner van de kaart en géén theatervoorstelling of cabaret. ‘Deze avond bevat van álles wat en is eigenlijk maar op één manier te omschrijven: een overweldigende totaalbeleving. Voor uw bedrijf of afdeling, familie en vrienden maar ook zeker voor uw bruiloft of jubileum. Deze spetterende avond uit is al te boeken vanaf één persoon. Schuif aan met uw gezelschap en maak mee wat vele al hebben mogen ervaren.

Een vriendelijke bijzondere ontvangst bij de Kentering in Rosmalen, is het begin van een avond vol muziek, zang, humor, dans, theater en entertainment tijdens een heerlijk diner en onbeperkt drank. Uw gastheer en gastvrouw Michèl & Ann Sterren serveren met hun klasse, vriendelijkheid en doldwaze acties, muzikale gerechten om uw diner een extra dimensie te geven terwijl zij deze locatie onderzoeken op sterallures die mogelijk sterwaardig zijn.U maakt zelf een keuze uit een muzikaal meer-zangendiner, aangevuld met interactieve bijgerechten. Naar eigen smaak kan zo elke tafel hun favoriete muzikale gerecht kiezen. Deze gerechten zullen geheel in stijl van het menu, geserveerd worden uit de muzikale sterrenkeuken.

Plaatsen zijn hier te reserveren