Nieuws

DEN BOSCH – Van 16 t/m 23 december zal op het Kerkplein in ’s-Hertogenbosch wederom Het Houten Huisje staan van Missie X-mas. Tijdens deze periode wordt door Stchting VEADS (Voor Elkaar Aan De Slag) geld en boodschappen ingezameld voor de bossche minima.

Door middel van een houten huisje waarin 24 uur per dag radio gemaakt wordt hoopt Stichting Voor Elkaar Aan De Slag aandacht te vragen voor dit groeiende probleem. In de week voorafgaand aan het houten huisje zullen er op diverse plekken in de stad activiteiten plaatsvinden, dit allemaal om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Doel is om dit jaar tussen de 500 en 1000 pakketten uit te delen aan mensen die wel wat extra’s kunnen gebruiken.

Missie X-Mas

Missie X-mas begint een begrip te worden in de straten en wijken van ‘s-Hertogenbosch. Een missie die op pad gaat voor de minder bedeelde inwoners van de stad. Voor gezinnen, kinderen, familie, vrienden en kennissen. Voor mensen die het nodig hebben, zij die er zelf niet om vragen. Er komen steeds meer mensen bij die niet rond kunnen komen daar vraagt niemand om. Bij een beroepskeuze test of vroeger, toen je klein was, bedacht niemand: nou, laat ik eens armoedzaaier worden. Overal ter wereld is hulp nodig, maar helaas, ook hier bij ons in de straat en bij jou in de straat.

Dit jaar kom je Missie X-mas weer overal tegen met een toepasselijke muzieknoot en een keur aan activiteiten. Je kunt in de maand december je stem laten horen, een verzoekje aanvragen, of een donatie komen doen in het Houten Huisje op het Kerkplein. Als het maar een donatie oplevert. De betrokkenheid en saamhorigheid geeft een goede impuls, het leeft in onze gastvrije, Bourgondische stad

Wat kan u bij het Houten Huisje komen doen:

– Verzoekje aanvragen voor een donatie van ………
– Liedje komen zingen voor of met een bijdragen van ……..
– laat een foto maken
– koop wat lekkers bij onze stand (koffie, thee, broodje Unox, erwten soept, etc…………
– lichtje aan komen steken voor 1 euro
– lot kopen voor 1 euro
– Kerst CD voor 5 euro
– Vrije donatie contant bij het Houten Huisje of via de RaboBank NL 12 RABO 0124 136 656

De opbrengst, zal ten goede komen aan alle activiteiten die stichting Veads te bieden heeft.
Activiteiten Missie-X-Mas:
10 December 17:00-20:00u Kerstmarkt Bossche Vakschool
11 December 17:00-20:00u Kerstmarkt BBS Zuid
13 December 13:00u Santarun Start: Parade
13 December 14:00u Benefietconcert Muzerije
16 December t/m 23 December Het houten huisje Kerkplein
23 December Loterijtrekking Kerkplein
Uitdelen van de voedselpakketten gebeurt op de volgende locaties en tijden 21 december Noorderpoort 22 december Biechten & Deuteren
Uitzendingen tijdens actieperiode: LikeFM (internetstream) Avulo Radio