Nieuws

Een studiekeuze maken? Het Koning Willem I College in ’s-Hertogenbosch verzorgt op dinsdagavond 26 januari van 17.00 en 20.30 uur een Open Avond. Alle afdelingen presenteren zich, diverse locaties van het college zijn open. Studenten, studieadviseurs en docenten zijn aanwezig om je informatie te geven en al je vragen te beantwoorden.

Studenten en hun docenten zijn in hun eigen (praktijk)ruimtes aanwezig om je specifieke informatie te geven over hun opleiding. Zij presenteren projecten waar ze op dat moment mee bezig zijn en vertellen je daarover. Op Vlijmenseweg 2 kun je terecht als je interesse ligt op het terrein van Economie, Zorg & Welzijn, Creatief en Horeca & Toerisme.
Techniek en Veiligheid
Op Onderwijsboulevard 3 vind je de opleidingen op het gebied van Techniek. Ook is hier het Kort Middelbaar Vak Onderwijs gevestigd, met onder andere de opleiding Facilitair Medewerker. Op Onderwijsboulevard 1 vind je de opleidingen die te maken hebben met Orde & Veiligheid zoals Beveiliger, Politie en Veiligheid en Vakmanschap.

Sport, bouw en andere locaties
In de hal van Flik-Flak aan de Marathonloop in de Maaspoort presenteert de Sportacademie zich. Voor bouw, meubel- en interieurbouw en installatietechniek kun je terecht op Rietveldenweg 18.
En de Vavo presenteert zich op Stadionlaan 53.
Voor meer informatie kijk op de website of bel de opleidingeninfo: 073-6249600.