De selectie vertrekt donderdag 3 januari voor een trainingskamp naar Spanje. De ploeg van trainer Wil Boessen verblijft van 3 tot en met 8 januari in Sevilla. 

Menno Heus sluit als testspeler aan bij de groep. De doelman kwam tot en met vorig seizoen uit voor Jong FC Utrecht en wordt tijdens het trainingskamp op de proef gesteld. Ook Levan Jordania gaat mee op trainingskamp. De middenvelder voegt zich per heden toe aan de Bossche selectie. Verder zal Robin Voets (Jong FC Den Bosch) aansluiten bij de groep in Sevilla. Alleen Jordy van der Winden en Konrad Sikking zullen in Nederland blijven. Zij blijven in Den Bosch om te werken aan hun herstel.

Oefenwedstrijden
FC Den Bosch speelt op maandag 7 januari een oefenwedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach O23. De wedstrijd tegen de Duitsers wordt gespeeld in Jerez de la Frontera. Het oefenduel begint om 12.00 uur. Op dinsdag 8 januari wordt er een tweede oefenduel gespeeld. Ditmaal zal Sevilla O23 de tegenstander zijn. Dit duel zal plaatsvinden in Estadio Olimpico Puerta.