Afgelopen zaterdag wist Carnavalsclub de Foe Jong Bende de 1e plaats in het kwekfestijn te bemachtigen met het nummer: Blèf bij mijn. Schrijver van het nummer en tevens oprichter van de club, Hans Tervoort was blij verast en zei tegen het Brabants Dagblad; ,Want ik doe al 36 jaar mee met Foe Jong Bende aan het Kwèkfestijn, maar heb nog nooit gewonnen”, laat de zanger na de prijsuitreiking weten. ,,,Ik had er vandaag ook weer niet op gerekend. Deze dag kan sowieso niet kapot voor me, want ik kreeg ook de oeuvre prijs voor al mijn Kwèkfestijnummers. Een prijs die ook mijn dit jaar overleden vader vandaag Jan postuum ontving. Al met al is dit een onvergetelijke dag voor mij.”

De Uitslag van het kwekfestijn is terug te vinden op de website van de oeteldonkseclub. Carnavalsclub UT wist met het nummer Romana de Presentatie prijs in de wacht te slepen.

(C) Oeteldonkse Club – Winnaar Kwekfestijn 2018