Nieuws

De afgelopen periode is de bovenste verdieping van Golden Tulip Hotel Central flink onder handen genomen en is er een luxe suite van 150 m2 met privé dakterras van 60 m2 gerealiseerd: Penthouse Central. De moderne suite is met oog voor detail ontworpen en straalt, mede door het gebruik van mooie materialen en lichte, blauwe tinten, warmte en comfort uit. Overal is aan gedacht waardoor zowel de zakelijke als toeristische gast zich thuis voelt. Exclusief vergaderen in besloten kring of genieten van een super-de-luxe weekend, in het Penthouse Central is alles mogelijk.

Penthouse Central
Bij een bezoek aan de grote, lichte en luxe suite heb je een prachtig panoramisch uitzicht over het middeleeuwse marktplein en hartje ’s-Hertogenbosch. Een superkingsize bed met beddengoed van Egyptisch katoen om hemels te overnachten, een volledig ingerichte keuken en natuurlijk valet-parking en een persoonlijke ontvangst. Ook het design van het hele penthouse straalt pure luxe uit. Er is gekozen voor warme en rustige kleuren, comfortabele meubels en bijzondere Ardoise tegels in de hele suite. Maar ook kleine details als de bijzondere familiecollectie Delfts blauw zijn aanwezig. Daarnaast beschikt de suite over een lange diner- en vergadertafel voor maximaal 8 personen, een gezellige zithoek met een Bellfires Vertical Bell Small gashaard, Sonos geluidsinstallatie, een interactief scherm, Apple TV en diverse flatscreen’s met Netflix. Indien gewenst worden ontbijt, lunch, diner of een aperitief in het penthouse geserveerd. Het ruime dakterras van 60 m2 heeft ruime relax- en zitmogelijkheden. Ook hier is een tafel voor acht personen aanwezig. De ruime badkamer beschikt onder meer over een regendouche, whirlpool, solartube, sunshower en zelfs een Finse sauna.

Uniek in Brabant
‘’Een hotel met zo’n luxe penthouse is uniek in Brabant en daar zijn we ontzettend trots op!’’ vertelt Karin Rademaker, directeur Golden Tulip Hotel Central enthousiast. ‘’Met de toevoeging van het penthouse bieden we onze gasten echt alles onder één dak! Met dit luxe penthouse richten wij ons vooral op drie groepen: bruiloften, exclusieve vergaderingen en bijzondere gelegenheden.’’ gaat Karin Rademaker verder. ‘’Bruidsparen kunnen wij geheel ontzorgen. Met familie en getuigen proosten en daarna naar onze unieke 14e eeuwse gewelvenkelder, die immers geldt als officiële trouwlocatie, voor de ceremonie, diner en het feest. Vaak krijgen wij aanvragen voor exclusieve vergaderingen achter gesloten deuren, waarbij privacy en discretie van belang zijn. Ook daar is het penthouse zeer geschikt voor. Maar ook voor bijzondere gelegenheden, een romantisch weekend weg of als je iets te vieren hebt, is het nieuwe luxe penthouse een echte aanrader om te reserveren.’’