Nieuws

DEN BOSCH – De zomer is officieel begonnen en theaterseizoen 2015/2016 is bijna voorbij, maar gesloten is Theater aan de Parade deze zomer zeker niet! In de maanden juli en augustus staat er weer een mooie Filmzomer op de planning, met allerlei (jeugd)films en twee bijzondere filmevenementen: Wijn & Cinema en BBQBios.

Wijn & Cinema
De zomer is gestart, de zon schijnt en de glazen wijn staan klaar. In de maand juli vertoont Theater aan de Parade iedere donderdag een film met wijn in de hoofdrol. De geselecteerde wijnfilms zijn ‘French Kiss’ (met o.a. Meg Ryan), de documentairefilm ‘Mondovino’, ‘The Trip’ en ‘The Trip to Italy’. Wijn & Cinema biedt de bezoeker een complete avond uit, met een glaasje wijn vooraf, een leuke film en in de pauze nog een wijntje en een lekker hapje. De wijnen die de avond van de film worden geschonken zijn speciaal geselecteerd op basis van de streek waarin de film zich afspeelt.

BBQBios: grillen & chillen
Ook is het deze zomer weer grillen & chillen geblazen bij Theater aan de Parade met een nieuwe editie van BBQBios! De naam verklapt het al: barbecueën op het zonnige terras en daarna naar een van de vele leuke films om lekker bij uit te buiken. BBQBios vindt vrijwel iedere woensdag- en vrijdagavond plaats in de maanden juli en augustus. De geheel verzorgde barbecue kost €13,50, exclusief drankjes en filmtickets.

Zomerfilmprogramma

Het zomerprogramma van Theater aan de Parade bestaat uit de beste en nieuwste films. Op het filmprogramma staan onder meer de animatiefilm ‘Finding Dory’, de actiethriller ‘Jason Bourne’ (met o.a. Matt Damon), ‘Ice Age 5’, ‘Independence Day’ en Steven Spielbergs ‘The BFG’.

Meer informatie over het filmprogramma en de filmevenementen Wijn & Cinema en BBQBios is te vinden op theateraandeparade.nl/film.