Grote optocht Zandhazendurp

roze-zaterdag-ballonnen
Oss en ‘s-Hertogenbosch presenteren Roze Jaar
februari 15, 2017
foto_nieuwsbericht_afvalstoffendienst
Afvalstoffendienst wijzigt openingstijden tijdens carnaval
februari 15, 2017

Grote optocht Zandhazendurp

bba9e57be1ca4566bd61e52e02797eb0640

Op carnavalszondag 26 februari zal traditie getrouw de grote optocht weer door Zandhazendurp trekken.
Om 14.00 uur start de optocht bij Manege De Roshoeve om vervolgens via Bruggen, Schoolstraat en Dorpsstraat richting de eind bestemming aan het Gildeplein te trekken.
Op diverse plaatsen in Zandhazendurp en in de Bossche bouwhal wordt al maanden hard gewerkt aan wagens en loopgroepen voor de optocht. Kilometers gaas, papier-maché en honderden liters verf zijn hier al aan besteed. De optochtroute is niet al te lang maar hopelijk van het begin tot het einde gezellig druk.
Wilt u deel nemen aan de Zandhazendurpse optocht, dan kunt u alvast inschrijven bij Profile van Hassel Dorpsstraat 29 te Rosmalen of via www.zandhazendurp.nl ( formulier in de downloads ) of optocht@zandhazendurp.nl
De prijsuitreiking zal plaats vinden om 18.00 uur in De Kentering.
Ieder jaar is er voor de deelnemers een extra prijs te verdienen in de optocht.
De Club van 111 ( sponsorclub voor het Zandhazendurps carnaval ) stelt deze publieksprijs ter beschikking voor de categorieën 1 t/m 6.
De bezoekers langs de optocht route krijgen een stembiljet uitgereikt. Hierop kunt u een keuze maken en het biljet weer inleveren in de groene kliko’s die aan het einde van de optocht bij u langs komen.
Graag tot ziens in de straten van zandhazendurp op zondag 26 februari a.s.

Comments are closed.