Nieuws

DEN BOSCH – Hans Tervoort zal een sneakpreview van zijn oudejaarsconference geven tijdens het Missie X-Mas (VEADS) benefietconcert.

Veads vraagt aandacht voor de leefomstandigheden van kinderen, senioren en gezinnen. Vooral als het gaat om gezinnen met kinderen die door omstandigheden in financiële moeilijkheden zijn geraakt en daardoor in stille armoede leven. VEADS heeft een aantal projecten om diensten, materialen en financiële middelen in te zamelen. Hiermee maken we het mogelijk om vlak voor de kerst rond de 1.000 kerstpakketten uit te delen.

Voor de tweede maal organiseert VEADS, het Missie X-Mas benefietconcert i.s.m Muzerije. Op 13 december van 14.00 tot 17.00 zullen diverse artiesten het podium betreden onder begeleiding van de Missie X-Mas Band.

De Missie X-Mas Band bestaande uit:
Wim Cooijmans- keyboards
Paul Van de Ven- basgitaar
Mark Boon- gitaar
Jan-Willem van den Akker- vocals en presentatie
Paul Damen- drums (bandleider)

De volgende artiesten zullen ”acte de presence geven: Nicole de Koning, Linda Pelders, Rianne Popelier Coronel, Laura van den Elzen en Ben Spierings. Van rock tot country, er zijn nog gratis kaartjes beschikbaar. Stuur een mailtje naar info@veads.nl en je krijgt je ticket toegestuurd.

Houten Huisje
Van 16 t/m 23 december op het Kerkplein in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. In het Houten Huisje zijn DJ’s aanwezig om 24/7 live radio te maken. Kom je ook langs om een verzoekje aan te vragen tegen een(kleine) donatie. Twitter vast mee #houtenhuisje