Tv-programma: ”Dit is mijn Hobby”

In dit programma gaat presentator Remco de Vaan op zoek naar mensen met een unieke Hobby. Op navolging van het succesvolle TV73-programma: ‘’Dit is mijn Verzameling’’ is sinds begin April een nieuwe serie gestart die in het teken staat van de ‘’Hobbyist’’. Presentator Remco de Vaan neemt de presentatie voor zijn rekening en is wekelijks te gast bij een club of verenigen met een bijzondere hobby. In de eerste aflevering zien we de Model Spoor Groep ’s-Hertogenbosch, deze club telt 100 leden en bestaat al ruim 37 jaar. In elke aflevering krijg je een uniek kijkje in de wereld van de Hobbyist. In de tweede aflevering die 14 April te zien is op TV73 zien we de Klokkengroep ‘s-Hertogenbosch, ook deze club bestaat al tientallen jaren en is een begrip in de klokkenmakerij.

Er zijn een hoop hobbyisten in de regio met een unieke Hobby. Niet alleen de liefhebberij maar ook de personen staat centraal in het programma. Remco probeert er achter te komen of het voor de hobbyist een obsessie of een passie is want achter elke hobby zit vaak een bijzonder of inspirerend verhaal.

Hobby Aanmelden

Voor dit nieuwe seizoen staan 11 afleveringen gepland. De redactie is haastig op zoek naar clubs, verenigen en/of personen met een bijzondere hobby.
Het programma word geproduceerd door RDV Media en wekelijks uitgezonden op Tv73.
Opgeven kan via barry@TV73.tv , de opnames zijn kosteloos en zullen ruim 2 uur aan tijd in beslag nemen. De opnames op locatie zullen voornamelijk overdag plaatsvinden.

Dit Is Mijn Hobby is elke donderdag vanaf 19:00 uur te zien op TV73

Presentatie: Remco de Vaanfacebook dit is mijn hobby
Productie: RDV Media

Uitzending op TV

Dit is mijn Hobby is elke Donderdag te zien vanaf 19:00 uur op TV73. (ziggo kanaal 44)
Het programma word elk uur uitgezonden tot vrijdagavond 19:00 uur, in het weekend wordt het programma nogmaals herhaald.

”Dit is mijn Hobby” Gemist

Bekijk hier de uitzendingen terug: