Nieuws

Zondag 11 december werd voor de derde keer het Missie X-Mas benefietconcert in Muzerije gehouden.

Middels het concert werd aandacht gevraagd voor de 3500 kinderen die in armoede opgroeien in de gemeente ’s-Hertogenbosch. “ Dat kinderen verjaardagen niet kunnen vieren, Sinterklaas niet is langs geweest en ook kerst zal zeer sober gevierd worden, dat is voor ons als VEADS onacceptabel” zei Anne Zonnenberg voorzitter VEADS.

Alle muzikanten en artiesten traden belangeloos op. Laura van den Elzen ( 2e bij Deutschland Sucht den Superstar ( DSDS ) en Alides Hidding ( Time Bandits ) waren als headliners aangekondigd. Imponerend waren de kopstukken zeker, Alides Hidding wist het talrijke publiek meteen te pakken, en liet zien nog uitstekend bij stem te zijn. Laura van den Elzen wist haar stem grandioos te etaleren en verraste met een duet met Mark Hoffmann die vierde werd in Deutschland Sucht den Superstar. Tevens twee jonge debutanten: Amber van den Elzen (15) ( jongere zusje van Laura ) en Frederique van den Akker (16). Zij kregen direct bijval van alle aanwezigen. Zeer overtuigend was ook het optreden van de Bossche Linda Pelders. Prima solide optredens waren er verder van, Ben Spierings, Nicole de Koning en Bieke Wijnhoven. Het benefietconcert werd afgesloten door alle artiesten samen op het op podium onder begeleiding van de hele dag excellerende Missie X Mas Band.  De gelegenheidsband bestond uit Paul van de Ven (bas), Ferd Berger (gitaar), Erik Hanegraaf (drums), Wim Cooijmans (toetsen) mede organisator en initiatiefnemer Jan-Willem van den Akker ( vocals & harmonica ). “Wat een geweldig concert, dit was zo’n hoog niveau niet alleen van de artiesten maar zeker ook van de band, ik heb werkelijk genoten” meldde Theo de Veer directeur Muzerije.

Laura van den Elzen

Laura van den Elzen

Geweldige sfeer , artiesten en band in Muzerije

Geweldige sfeer , artiesten en band in Muzerije

Alides Hidding

Alides Hidding

Frederique van den Akker maakte haar debut

Frederique van den Akker maakte haar debut

Overtuigend optreden van Linda Pelders

Overtuigend optreden van Linda Pelders

 

Het concert is opgenomen door het Media Leer Park en zal op TV73 op Tweede kerstdag en nieuwjaarsnacht  worden uitgezonden.