EvenementenNieuws

Op woensdag 23 december zal de Bossche binnenstad wederom het decor zijn van een adembenemend en respectvolle lichtjesprocessie. De verzamelplaats is Sint-Janskerkhof (binnen de hekken van de Sint-Jan.) Men verzamelt vanaf 18.00 uur. Om 19.00 start de tocht. In 2014 liepen ruim 2000 mensen in stilte, met het licht van de kaarsjes, de emotionele tocht, om hun dierbare(n) te herdenken.

Hoe kun je meelopen??
Meelopen is uiteraard helemaal gratis!
De herdenkingsdienst is na afloop van de processie in de Sint-Jan. Het maximaal aantal toegestane bezoekers in de Sint Jan is 2000 personen. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving hebben we besloten dat de herdenkingsdienst gratis toegankelijk is. De speciaal ontworpen processiekaars kost dit jaar €3,50 (vorig jaar €5,00 per kaarsje)

Namen doorgeven:

Ook dit jaar kunt u namen van overleden dierbaren doorgeven. De inschrijving start vandaag en eindigt 7 december 2015. Ieder individu mag 2 namen doorgeven die opgelezen worden tijdens de processie op de markt. Omdat we beperkt tijd hebben is er limiet vandaar dat de inschrijving sluit op 7 december.

Namen kunnen enkel en alleen doorgegeven worden via info@tv73.tv  lichtjesprocessie.nl |  Namen doorgeven via social media is dus niet toegestaan