Nieuws

20160514_173934

Het pinksterweekend is alweer volop bezig en zoals wij gewend zijn in Den Bosch is het dan tijd voor Jazz in Duketown. Het festival word al 40 jaar gehouden en ook dit jaar word het mede georganiseerd door vrijwilligers. Door het jaar heen zijn er ongeveer 40 vrijwilligers bezig met de voorbereidingen en tijdens het festival zelf maar liefst ongeveer 150 vrijwilligers.

Op verschillende plaatsen staan er podia in de stad met het grootste podium op de Parade. De overige podia kun je vinden op de markt, Kerkplein, Fonteinplein, Lepelstraat, Noord Brabants Museum, Uilenburg, de Toonzaal, de Muzerije en Jazz in de horeca. Het festival is van 13 tot en met 16 mei in verschillende plaatsen in Den Bosch.

De grootste act die op het programma staat is Caro Emerald die ook het festival maandag in stijl zal afsluiten. Caro Emerald staat bekend om haar jaren 50 swingpop en heeft wereldwijd miljoenen albums verkocht. Na een uitverkochte arenatour door Groot-Brittannië zal zij een Europese tour gaan beginnen maar eerst zal ze het Jazz in Duketown festival af gaan sluiten. Naast Caro Emerald staan er talloze Jazz artiesten die de sfeer hoog houden in dit jaarlijks terugkomend festival.

Voor het gehele programma verwijzen we je naar de website van Jazz in Duketown die u hier kunt bekijken.