Nieuws

DEN BOSCH – Over een 11-tal dagen vindt in het Theater aan de Parade de Voorpremière plaats van de Jubile-umrevue ter gelegenheid van 88 jaar Fanfare De Kikvorschen.

Afgelopen weekend was het duidelijk voor de leden van het Jubileumcomité 88 Jaar Fanfare De Kikvorschen; het ca-deau voor de Bosschenaren en de jubilerende fanfare, staat als een huis!

Ruim 100 vrijwilligers hebben twee dagen lang, de productie, van de hand van Jan van der Els, Faas Sengers en Peter van Kasteren, nauwkeurig en van voor tot achter gerepeteerd. Aanwezige Geert van de Ven (voorzitter comité): “Ik wist anderhalf jaar geleden nog niet dat deze mensen, in betrekkelijk korte tijd met zoveel professionaliteit, passie en inzet, zoiets geweldigs konden neerzetten! Het heeft onze verwachtingen in alle opzichten overtroffen. Fantastisch!”

De jubileumrevue is een volledig nieuwe productie; voor wat betreft muziek, teksten, kostuums en decors. De cast bestaat uit bekende en nog onbekende Bossche talenten; voor deze laatsten is dat overigens beslist veranderd na de voorstelling! Maandenlang is er gerepeteerd voor de verschillende rollen. Markant gegeven daarbij is, dat nadrukkelijk Bossche uitspraken, humor en beleving herkend zal kunnen worden door de bezoekers. Van der Els en Sengers (beiden script) hebben immers gezocht naar een authentiek Bossche voorstelling.

Er is voor de Voorpremière op vrijdag 6 november aanvang 20.00u, nog een beperkt aantal kaarten (à € 18,00) ver-krijgbaar. Voor de Première op zaterdag 7 november, aanvang 20.00u, zijn eveneens nog kaarten verkrijgbaar (à € 65,00; inclusief volledig verzorgde feestavond; meerdere speciale hapjes, consumpties, bijzondere artiesten en enter-tainment). Kaarten zijn verkrijgbaar aan de theaterkassa van Theater aan de Parade, Parade 23 te ’s-Hertogenbosch of via theateraandeparade.nl. Als dresscode geldt: carnavalesk, mee veul gruun en geel.