Nieuws

Van vrijdag 25 tot en met zondag 27 november staat het cultureel centrum De Voorste Venne in Drunen in het teken van Kerstmis. In het Cultureel Centrum presenteren ruim veertig standhouders zich tijdens een Kerstfair aan het publiek. Tijdens de Kerstfair kan het publiek zich oriënteren op een variatie aan kerst- en andere cadeautjes en woonaccessoires. Dit loopt uiteen van Engels antiek, handgemaakte kerststalletjes, sieraden, kleding, streekproducten tot Pools aardewerk.

Tevens worden zoete en hartige heerlijkheden gepresenteerd en zijn groendecoraties te bewonderen. Organisator Lucia de Bonth uit Nieuwkuijk: “Tijdens deze opmaat voor Kerstmis kan de bezoeker genieten van fraaie kwaliteitsproducten van hoog niveau. Het gaat hierbij onder andere om brocante, Engels aardewerk, zilverwerk, antieke meubels en serviezen”. Bij de entree van De Voorste Venne zal Kwekerij Roestenburg acte de presence geven. De Kerstfair wordt muzikaal ondersteund met optredens van Bach en Broccoli en troubadour Robert.
De Voorste Venne, Afrikalaan 100, Drunen. Openingstijden: vrijdag en zaterdag 10.00-18.00 uur, zondag van 10.00-17.00 uur. De entree bedraagt 5,00 euro. Kinderen tot en met 12 jaar gratis entree.