Nieuws

DEN BOSCH – Donderdag om 15.00 uur wordt bij Kanteel Kinderopvang op Centrum Oké in Rosmalen een cheque aan Villa Pardoes overhandigd van bijna €4000. Het wordt uitgereikt door de kindambassadeurs van Kindcentrum ’t Ven van Kanteel in het bijzijn van onder andere Jan-Willem Bedeaux, directeur-bestuurder van Kanteel en Chantal Frijters van Villa Pardoes.

Op 18 november 2014 was de aftrap van de sponsoring voor Villa Pardoes op ’t Ven. Bijna 30 locaties van Kanteel Kinderopvang hadden een kledingcontainer op het terrein buiten of in het kindcentrum. Na bijna een jaar is er door deze locaties samen 8970 kilo kleding ingezameld en zijn er extra activiteiten georganiseerd door diverse locaties van Kanteel. Dit heeft geresulteerd in het bedrag van €3.863,-.

Met dit bedrag kunnen bijvoorbeeld 2 gezinnen een week lang genieten van een onvergetelijke vakantie. Het hele jaar zijn kleding en schoenen ingezameld voor de financiering van de capaciteitsuitbreiding van Villa Pardoes. Er werd uitgebreid gerealiseerd en op 30 oktober kan Villa Pardoes weer gezinnen ontvangen in de vernieuwde villa. Met de uitbreiding kunnen nu jaarlijks 600 in plaats van 400 gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek, kind genieten van een onvergetelijke gratis week vakantie.

Kanteel Kinderopvang blijft Villa Pardoes ondersteunen en onderzoekt hoe zij samen met de scholen een positieve impuls kunnen blijven geven aan dit goede doel en de maatschappelijke betrokkenheid.

Over Villa Pardoes
Villa Pardoes (2000) biedt een onvergetelijke gratis vakantie. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even álles vergeten Villa Pardoes bestaat uit twaalf ruime vakantiewoningen, aan elkaar geschakeld rondom een grote picknickplaats.

Het gebouw heeft de vorm van een slakkenhuis. Kinderen kunnen er in een veilige en kleurrijke omgeving spelen. Ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen. Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers en sponsoren.

Over Kanteel Kinderopvang
Kanteel Kinderopvang biedt opvang aan ruim 3.600 kinderen van 0-13 jaar in 19 kindcentra (kinderdagverblijf, peuterarrangement en buitenschoolse opvang met primair onderwijs verenigd in één gebouw), 4 kinderdagverblijven, 5 peuterarrangementen en 13 centra

bron: Dichtbij.nl