Nieuws

Vindingrijk Kringloopbedrijf houdt op zaterdag 26 november haar jaarlijkse veiling. Een veilingmeester veilt circa 100 ingezamelde bijzondere objecten, variërend van glaswerk en schilderijen tot zilverwerk, speelgoed en meubels. Om klokslag 14.00 uur start de veiling.
Deelname aan de veiling is gratis. Inschrijven voor de veiling kan op de dag zelf vanaf 10.00 uur. Bezichtiging van de objecten is mogelijk vanaf 19 november in de winkel aan de Afrikalaan 9a in ’s-Hertogenbosch, tevens de locatie van de veiling.

De veiling is een mooie gelegenheid om een groter publiek kennis te laten maken met de winkel en de tweedehands spullen van Vindingrijk Kringloopbedrijf. Vindingrijk vindt het belangrijk om er voor iedereen te zijn. Duurzaamheid en het milieu vormen twee belangrijke
pijlers.

Bij Vindingrijk werken mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Het kringloopbedrijf helpt mensen verder met hun loopbaan, helpt hen te re-integreren of aan zinvolle dagbesteding. Vindingrijk Kringloopbedrijf is onderdeel van Weener XL, het werk- en ontwikkelbedrijf van de gemeente ’s-Hertogenbosch.