Nieuws

DEN BOSCH – Elk jaar aan het einde van de maand oktober word er Halloween gevierd. Halloween is voornamelijk over komen waaien uit Amerika, Canada en Engeland. De laatste jaren word er ook in Nederland steeds meer aandacht besteed aan het Halloweenfeest. Dit jaar worden er in Den Bosch in diverse wijken van alles georganiseerd.Halloween 2015 valt dit jaar op een zaterdag en dat betekend veel, heel veel Halloween feesten. Blok in de agenda de laatste week van oktober maar!

HALLOWEEN Graafsewijk

Zo heeft de Bartjeswijk vrijdag 30 oktober een eigen Halloween-feest. In de wijk zijn schrikzones gecreëerd, dit zijn spookhuizen waar men doorheen moet lopen.Diverse griezels en monsters zullen de kinderen laten schrikken. Halloween in de bartjeswijk start vanaf 19:30 uur bij het Wilgenplein en zal duren tot ongeveer 23:00 uur. Er doen ruim 170 kinderen mee dit jaar. De Albert Heijn aan het van Roosmalenplein sponsort dit jaar snoepjes voor alle kids.

HALLOWEEN De Vliert

Ook ‘De Vliert’ heeft dit jaar een eigen halloween-feest, dit word gehouden op zaterdag 31 oktober. Vanuit Pieter de Hoogstraat zullen de kids met begeleiding starten vanaf 19:30 uur. Diverse spoken en griezels zullen in het Prins Hendrikpark verstopt zijn om de kinderen te laten schrikken.

Ook Deuteren heeft dit jaar een eigen halloween-feest.

Oproep:

Organiseer jij ook een Halloweenfeest de komende dagen? Meld je Halloween-feest aan via redactie@TV73.tv

Bekijk hier de uitzending van Bonte & De Vaan bij het Halloween-feest in de Graafsewijk vorig jaar: