Man met gestolen Mercedes aangehouden

jos_de_g
De tbs van Jos de G., de verkrachter van Nicole van den Hurk, is met een jaar verlengd
december 7, 2016
bosch-winterparadijs_20129
Extra koopavonden en open op 2e kerstdag
december 9, 2016

Man met gestolen Mercedes aangehouden

NLD-20040503-PIJNACKER: Een op heterdaad betrapte winkeldief wordt in de boeien geslagen. ANPFOTO KOEN SUYK/MODEL RELEASED

Agenten hielden maandagmiddag in Engelen een 32-jarige Bosschenaar aan die er kort daarvoor in een gestolen Mercedes personenauto was gevlucht voor de politie.

Agenten zagen de auto in de rij voor het stoplicht staan op de Ruwekampweg en controleerden het betreffende kenteken. Daarbij bleek dat de wagen als gestolen stond geregistreerd. De auto was in België ontvreemd.  Twee agenten liepen naar de auto toe en wilden de bestuurder aanhouden. Die wist er echter vandoor te gaan en reed via de rijbaan voor tegemoetkomend verkeer richting Engelen. De politie ging er achteraan en ze werden ondersteund door andere politie-eenheden in de buurt. De betreffende Mercedes werd onbeheerd gevonden in de Achterstraat. Onder andere door de hulp van een passant, die de agenten op het goede spoor van de bestuurder zette, werd de verdachte getraceerd en aangehouden in de tuin van een woning aan de Dorpsstraat. Hij zit vast en de auto werd in beslag genomen.

Comments are closed.