Nieuws

DEN BOSCH – De politiek kon het er ook nog niet over eens zijn. Volgens Rutte moesten we van Zwarte Piet afblijven.

Maar minister Asscher deed een oproep om de dialoog met de maatschappij aan te gaan. Hoe? Dat werd niet bij deze oproep van de minister vermeld.

Toch is de comité van de Intocht benieuwd naar de mening van de Bosschenaren. Onder het motto kiezen en krassen, kunnen de bezoekers van de Intocht hun voorkeur aangeven. Een motor Piet rijdt voorop om de kaarten uit te delen.

Daarna volgt de stoet, in deze stoet lopen onder andere de ballonpieten en de pepernotenproeverij mee, zij verzamelen alle gekraste kaartjes. In de week na de intocht worden alle kaarten geteld, de uitkomst zal via een bericht aan de pers bekend worden gemaakt.

Intocht Sinterklaas

Sinterklaaskomt op zondag 15 november 2015 omstreeks 12.00 uur met de boot in ‘s-Hertogenbosch aan! Samen met zijn 100 Zwarte Pieten vaart de Sint onder de Diezebrug door naar de Citadel. Samen met duizenden kinderen, ouders, opa’s en oma’s zullen we hen daar een warm welkom heten.

Natuurlijk zijn deze gegevens ook via onze website te lezen. Meer informatie over de intocht, het volledige programma en het Muziekpieten huis is te vinden op www.sinterklaasintochtdenbosch.nl.