Nieuws

DEN BOSCH -De feestdagen komen eraan en dit betekend dat we massaal thuis voor de buis zitten met familie en vrienden. TV73 gaat met winterreces en zal tijdens de vakantie programma’s van het afgelopen jaar herhalen. Behalve op de feestdagen want dan is er een speciale programmering.

Tijdens 1e kerstdag zend TV73 het Benefietconcert van Missie X-Mas uit. Voor de tweede keer werd het Missie X-Mas benefiet gehouden in de Muzerije en het was  wederom een groot succes.

In samenwerking met Stichting Voor Elkaar Aan De Slag werd middels het concert aandacht gevraagd voor de ‘stille armoede’ in onze gemeente.

Eerste Kerstdag
Op 1e kerstdag kan je dus genieten van optredens van Laura van den Elzen en Nicole de Koning. Ben Spierings en de Missie X-Mas band. De Missie X-Mas Band bestaat uit: Wim Cooijmans (keyboards) Paul van de Ven (basgitaar) Mark Boon (gitaar) Jan-Willem van den Akker (vocals en presentatie) en last but not least Paul Damen. Hij is de bandleider en speelt drums.
Tweede Kerstdag
Op 2e kerstdag zend TV73 het Benefiet voor Bossche Oudjes uit. Artiesten zoals Leen Zijlmans, Grad Damen en nog ruim 20 andere bekende namen treden allemaal belangeloos op voor de bossche ouderen. Ook zend TV73 op tweede kerstdag een leuke reportage uit van de feestavond voor ouderen in Restaurant/Feestzaal Metropole.
Ook tijdens de kerst kan je dus genieten van de programma’s op TV73.
Oudejaarsdag
Tv73 komt op oudejaarsdag ook met een speciale tv-programmering, deze word later deze week bekend gemaakt.