Nieuws

ROSMALEN – Het Nederlands elftal onder 15 en België staan dinsdag 24 november op het veld van OJC ROSMALEN voor het eerst tegenover elkaar. De aftrap zal om 18.00 uur plaatsvinden. Twee dagen later, op donderdag 26 november, volgt de tweede ontmoeting. In het Belgische Merksem wordt dan om 18.00 uur afgetrapt.

KNVB-coach Peter van Dort heeft de selectie van het Nederlands elftal voor spelers onder 15 jaar bekend gemaakt voor de dubbele ontmoeting met België. Voor de Nederlandse talenten wordt het hun eerste officiële interland in het shirt van Oranje. Van Dort selecteerde in totaal 22 spelers.

Kaartverkoop
Kaarten voor het duel zijn verkrijgbaar in de kantine van OJC ROSMALEN en op de wedstrijddag aan de kassa. De prijs voor een toegangskaart is drie euro. Voor groepen van tien of meer personen geldt een actietarief van twee euro per ticket. Kinderen tot en met 12 jaar die oranje gekleed naar de interland komen hebben gratis toegang.

De selectie bestaat uit de volgende 22 spelers:
Reda Akmum (FC Utrecht), Marouan Azarkan (Feyenoord), Matthijs Bel (PSV), Vicente Besuijen (FC Volendam), Myron Boadu (AZ), Wouter Burger (Feyenoord), Liam van Gelderen (Ajax), Denzell Hall (Feyenoord), Ezra Hoogenboom (Feyenoord), Bai Kamara (AZ), Lorenzo van Kleef (ADO Den Haag), Joey Koorevaar (Feyenoord), Eros Maddy (Ajax), Jurrien Maduro (Ajax), Manuel Pherai (AZ), Jord Ruijgrok (Ajax), Shurandy Sambo (PSV), Mohammed Tahiri (Sparta Rotterdam), Nigel Thomas (Sparta Rotterdam), Damian Timan (PSV), Lucas Veenendaal (NEC Nijmegen), Dennis Vos (PSV)