Nieuws

DEN BOSCH – Elly de Graaf is na een tijd van afwezigheid weer opnieuw te zien bij TV73. Elly de Graaf  die in het verleden al programma’s als: ”Het Bloemetje van de Week en ”Rudy wordt 50” presenteerde, gaat nu het tweede seizoen van ‘Ik Mis Je’ presenteren.

Het programma dat voorheen gepresenteerd werd door Nol Roos is al enige tijd niet meer te zien geweest. Elly de Graaf is blij dat ze weer aan de slag kan als presentatrice.

”Dit programma past bij mij en is mij op het lijf geschreven” aldus de Graaf. Ik Mis Je is een programma over mensen die hun overleden dierbaren willen eren. Kijkers kunnen een brief insturen die Elly in de uitzending gaat voorlezen. Ook nodigt Elly kijkers met een indrukwekkend verhaal uit om in de studio te komen praten en herinneringen op te halen.

De donkere dagen voor kerst komen er weer aan, een tijd waarin we extra stilstaan bij het verlies van dierbare, in het programma kunnen kijkers op een bijzondere manier een monument oprichten voor hun dierbaren. Het programma brengt mensen tot elkaar en met elkaar want samen het verdriet delen is dragelijker dan alleen.

”Ik Mis Je” is een programma dat perfect in het profiel van TV73 past: echte verhalen, emotioneel en puur.

”We kregen steeds weer de vraag van kijkers wanneer het programma: ”Ik Mis Je” terugkwam, daar zijn we met Elly gelijk op ingesprongen” aldus Remco de Vaan Hoofd-Televisie bij TV73.

Deze week zijn we gestart met de eerste uitzending. Elke maandag kan je kijken naar Ik Mis Je vanaf 19:00 uur.

OPROEP:

We nodigen kijkers uit om hun verhaal te delen met de redactie.

Zonder de emotionele verhalen van kijkers is er geen programma. Kijkers kunnen hun verhaal insturen naar info@TV73.tv