Nieuws

DEN BOSCH – Op zondag 29 mei kun je komen proeven van kunst en cultuur tijdens de open dag van Muzerije. Je bent welkom tussen 12:00 en 18:00 uur aan Hinthamerstraat 74 te ’s-Hertogenbosch. Met ons gevarieerde programma vol informatie, optredens, workshops en exposities geven we je een indruk van wat je in seizoen 2016-2017 van Muzerije kunt verwachten!

Tijdens deze open dag staat de diversiteit van Muzerije centraal en laten we zien wat we onze gemeente te bieden hebben op het gebied van kunst en cultuur. Denk hierbij aan cursussen & workshops, onderwijsprogramma’s, community art, jongerenplatform Studi073 en onze facilitaire mogelijkheden.

Kom kijken, maar vooral ook meedoen! Gedurende de hele middag zijn er workshops en kun je bijvoorbeeld aanschuiven bij een theaterles of een muziekinstrument uitproberen. Ben je liever bezig met je handen, loop dan zeker even het keramieklokaal binnen. Bouw mee aan een groeiende, kunstzinnige installatie in het Atrium of zorg dat jij de meest originele foto maakt in onze photobooth.

Toch liever kijken dan meedoen? Ook dat kan! Verschillende jonge singer-songwriters van Studi073, Jacob Bedaux Quartet en Danserswijk betreden het podium.

Ook aan informatie kom je deze dag niks te kort. Kom naar het inloopspreekuur van Buurtcultuurfonds Brabant Wonen om meer informatie te krijgen over het aanvragen van een voucher voor wijkprojecten of neem een kijkje bij Cultuurbosch en laat je informeren over wat hét podium voor amateurkunst voor jou zou kunnen betekenen!
Ben je benieuwd naar welke cursussen er zijn er en hoe je hiervoor kunt inschrijven? Of welke activiteiten er worden georganiseerd op Bossche Brede Scholen? Door middel van een overzichtelijk programma kan deze middag je niets ontgaan!

Een team van enthousiaste medewerkers, docenten, huisgenoten en vrijwilligers staat de gehele dag tot je beschikking om te vertellen over al het leuks dat georganiseerd wordt bij Muzerije.

We hopen je van harte op 29 mei mee te mogen nemen in de wereld van amateurkunst & cultuureducatie. Benieuwd naar het volledige programma? Neem een kijkje op www.muzerije.nl!