Nieuws

’s-Hertogenbosch – De politie zoekt getuigen van een geweldsincident dat donderdagmiddag plaatsvond in een supermarkt aan het Kapelaan Koopmansplein in ’s-Hertogenbosch.

Kort voor 16.30 uur kwam daar een getinte man met een baard in zwarte kleding de zaak binnen. Toen hij door medewerkers van de zaak werd betrapt bij een winkeldiefstal ging de man personeel te lijf met een mes. Daarbij werd de bedrijfsleider met het wapen geraakt in zijn arm. Een winkelmedewerkster werd in het gezicht geraakt met het mes. Beiden moesten naar het ziekenhuis voor behandeling aan hun verwondingen.

Eerdere diefstal
De dader was er op dat moment al vandoor, vermoedelijk op een fiets en zonder buit. Kort voor het incident aan het Kapelaan Koopmansplein zou dezelfde man bij een ander filiaal van de supermarkt geprobeerd hebben om koffie te stelen. Daar verliet hij de winkel aan de Buitenpepersdreef zonder geweld en buit.

Zoektocht
De verdachte is vermoedelijk een bekende van de politie. De recherche hoopt de man gauw te kunnen aanhouden. In de zoektocht naar de verdachte wordt onder meer gebruik gemaakt van bewakingsbeelden uit de supermarkt.

Getuigen
Getuigen met wie de politie nog niet heeft gesproken worden verzocht om contact op te nemen met de recherche in ’s-Hertogenbosch op politie.nl/melden of 0900-8844. Ook mensen die mogelijk meer weten over de dader worden met klem verzocht contact op te nemen.