Nieuws

SCHIJNDEL- In een bomvolle zaal van café ’t Zuid heeft zondag 4 oktober de jaarlijkse Schijndelse talentenjacht plaatsgevonden. Het evenement dat sinds dit jaar door het leven gaat als ‘’Stichting Meierijstad presenteert’’ werd voor de 8e keer georganiseerd. Tijdens deze spannende finaledag hebben de 5 overgebleven kandidaten zichzelf gepresenteerd aan een professionele jury.

Winnares van de avond was Shari-Sayan Verharen. Met haar prachtige vertolking van Bon Jovi’s Always wist ze de jury te overtuigen en sleepte ze de hoofdprijs in de aanbieding. Haar prijs bestaat uit het opnemen van een eigen single bij Studio31 in Den Bosch, het opnemen van een videoclip bij VIDEOCLIPDEAL.NL en een optreden tijdens de cd-presentatie van Carlos.

De opbrengst van deze jaarlijkse talentenjacht gaat naar diverse goede doelen. Er wordt geen geld geschonken maar goederen en of faciliteiten. Dit jaar is er gekozen voor de Stichting Geluksboontje, de Zorgbus en de Stichting Blok Aan Mijn Been.

Tijdens de finale van de talentenjacht zijn er opnames gemaakt door TV73, deze zijn vanaf dinsdag 6 oktober 19:00u te zien op TV73, kanaal 44 van Ziggo.