Nieuws

De recherche is een onderzoek begonnen naar een grote brand in een loods aan De Meerheuvel in ’s-Hertogenbosch. In de loods werden sporen van een drugslab gevonden.

De eerste melding over de brand kwam rond 20.50 uur binnen bij de hulpdiensten. Tegen middernacht was het vuur onder controle en werden in de loods sporen van een drugslab aangetroffen. Het lab is voor een groot gedeelte door de brand verwoest, maar eerste onderzoek heeft uitgewezen dat in de loods een flink laboratorium moet hebben gezeten.

Het is niet duidelijk of er sprake is van brandstichting of dat de brand is ontstaan als gevolg van het drugslab. De politie doet ook onderzoek naar de oorzaak van de brand.

De Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) doet woensdag verder onderzoek naar het drugslab. Er zijn er nog genoeg sporen om te onderzoeken. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Heb je informatie die de recherche zou kunnen helpen met het onderzoek? Vul het tipformulier in of bel de politie op 0900-8844. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000.