Nieuws

VUGHT – Op zondagmiddag 18 oktober a.s. concerteren in Vught maar liefst 40 (een record) bijzondere musici en zangers op 8 unieke locaties. Het bestuur van de Stichting ELBRIMALE Fonds heeft deze 8 locaties in Vught voor het 5e achtereenvolgende jaar bereid gevonden om op die zondagmiddag vanaf 12.30 uur hun deuren wijd open te zetten voor het muziekminnend publiek.

Met enige trots noteren we dus dit jaar het 1e lustrum. En speciaal voor de eerste lustrum is het bestuur erin geslaagd om bijzondere musici te contracteren van een hoog professioneel muzikaal topniveau uit binnen- en buitenland. Gratis entree, gevraagd wordt enkel een donatie voor de Stichting ELBRIMALE Fonds én de musici.

Verspreid over de locaties spelen en zingen musici/zangers met een zeer gevarieerd aanbod van muziek en muziekstijlen; en dit jaar nóg een grotere en bijzondere diversiteit, zowel voor de jongeren en voor alle leeftijden daarna. Genieten van (licht) klassiek tot pop, evergreens, classics, luisterliedjes etc.;  muziek zowel van eigen bodem als van over de grenzen, zowel instrumentaal als volop zang, gebracht door amateur- en beroepsmusici die het gewoonweg leuk vinden om hun muzikale passie met de toehoorders te delen.  De Vughtse wethouder, de Heer F. Potters zal om 12.15 u in de raadzaal van Het Raadhuis het evenement feestelijk openen.

Van te voren inschrijven is niet verplicht, men kan dus spontaan ~op de bonnefooi ~ komen luisteren; inschrijven mag uiteraard wel en dan is uw plaats gereserveerd.

Vanaf 12.30 uur spelen de musici 4 x 40 minuten op vaste tijden en in de tussenpauzes van 45 minuten ~ of desgewenst tussendoor ~ pendelt u van locatie naar locatie; te voet, met de fiets of per auto. Om 17.25 uur eindigen de optredens.

Waar, wie en wanneer optreden kan men tevens zien op onze website: www.elbrimalefonds.nl