Nieuws

Stichting Vier het Leven neemt senioren mee naar het theater in Den Bosch en omgeving. Onder het motto ‘samen uit, samen genieten’ organiseert Vier het Leven theater- en concertbezoek met begeleiding voor ouderen die dit niet meer zelfstandig kunnen ondernemen. Deelnemende ouderen kunnen samen met vrijwilligers van Vier het leven naar diverse voorstellingen in Theater aan de Parade. Tijdens een avond uit ontstaan nieuwe ontmoetingen tussen ouderen onderling en tussen ouderen en vrijwilligers. Een bijzondere belevenis die het voor ouderen mogelijk maakt om mee te blijven doen.

De begeleiding van de uitjes is in handen van vrijwilligers. Voor regio Den Bosch is de stichting urgent op zoek naar vrijwilligere gastheren / gastvrouwen, die zich enkele keren per jaar willen inzetten om ouderen een heerlijke avond uit in Theater aan de Parade te bezorgen. Je haalt de gasten thuis op, bent bij jouw gasten tijdens de voorstelling en brengt de gasten weer veilig thuis. We zoeken mensen uit de regio met een gastvrije houding, hart voor ouderen én een vijfdeursauto. Aanmelden als Vier het Leven vrijwilliger in deze regio kan via het centrale telefoonnummer 035-5245156 of via de mail info@4hetleven.nl. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website www.4hetleven.nl.

Stichting Vier het Leven is tevens op zoek naar een enthousiaste, maatschappelijk betrokken, vrijwillige pr coördinator. Het is belangrijk dat de vrijwilliger de weg in Den Bosch en omgeving goed kent wat betreft het bereiken en informeren van senioren, zorginstanties en andere belanghebbenden. Je gaat connecties leggen met de diverse instanties en Vier het Leven verder bekend maken in Den Bosch. Dit houdt in dat je ongeveer een 2 uur per week actief bent om Vier het Leven de nodige bekendheid te geven in Den Bosch en directe omgeving. Je verzorgt pr, hebt een lokaal netwerk en bent met andere vrijwilligers een paar keer per jaar actief op lokale seniorenmarkten. Je werkt samen met de locatie coördinator die de begeleidersplanningen maakt en een coördinerende rol heeft bij vrijwilligers bijeenkomsten en de theaterbezoeken. De Regio Coördinator is uw aanspreekpunt voor overleg. Uw interesse kunt u kenbaar maken bij Nika Meerman (regio coördinator Brabant) via nika@4hetleven.nl

foto: Nijmegen Leeft