Nieuws

DEN BOSCH – Sportacademiestudenten van het Koning Willem I College organiseren samen met Crossfit Culemborg op woensdag 20 april het grote Crossfit Culemborg MBO NK. Deze vierde editie wordt gehouden bij Maaspoort Sport & Events in ’s-Hertogenbosch en is voor alle mbo-studenten uit het gehele land. Ook zullen bij dit multi NK de disciplines Powerliften en Bowlen een belangrijke plaats innemen. Kijkers zijn welkom!

Crossfit is momenteel een van de snelst groeiende populaire sporten onder studenten.
Al meer dan 135 deelnemers hebben zich aangemeld, momenteel is het maximale aantal deelnemers dat zich voor deze wedstrijd kon inschrijven, al bereikt. De deelnemers komen o.a. van het Koning Willem I College, uit Groningen, Twente, Goes, Breda, Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Eindhoven en andere delen van het land. Ook voor het bowlen en powerliften hebben we een mooi aantal inschrijvingen mogen ontvangen.

Het Multi NK vindt plaats op 20 april 2016 bij Maaspoort Sport & Events, start 9.00 uur.
De prijsuitreiking is rond 16.15 uur.
Ook powerliften en bowlen zullen georganiseerd worden in dit tijdsbestek. Tevens zijn er diverse kraampjes en is er de mogelijkheid wat te eten en te drinken in de foyer van Maaspoort Sport & Events. Tijdens de finales wordt bepaald welke dame, welke heer en welk docententeam (2 personen) zich Nederlands Kampioen MBO mag gaan noemen.