Nieuws

DEN BOSCH – De politie en het Openbaar Ministerie startten woensdagochtend 29 juni een Team Grootschalige Opsporing (TGO) na een steekincident in de Wilgenstraat in ’s-Hertogenbosch. Hierbij raakte een Bossche vrouw zeer ernstig gewond en kwam haar partner te overlijden.

De meldkamer kreeg woensdag rond 4.45 uur een melding van een steekincident in de Bossche Wilgenstraat. De gealarmeerde agenten troffen op straat een zwaargewonde man aan. Het 39-jarige slachtoffer uit ‘s-Hertogenbosch werd nog gereanimeerd, maar overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. In een woning, verderop in de straat, vond de politie een zwaargewonde vrouw. Dit betrof de 38-jarige partner van de overleden man. Zij is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Het koppel is woonachtig in de Wilgenstraat.

TGO
De politie startte direct een Team Grootschalige Opsporing op, bestaande uit 25 rechercheurs, om het verhaal achter het steekincident in kaart te brengen. Het sporenonderzoek op de Wilgenstraat is in volle gang en gaat morgen verder. Uiteraard maakt een uitgebreid buurtonderzoek ook onderdeel uit van de opsporingswerkzaamheden.

Iets gezien of gehoord?
Heeft u iets gezien of gehoord in de vroege ochtend van 29 juni 2016 dat in relatie gebracht kan worden met dit steekincident, neem dan contact op met de politie. Dat kan door te bellen naar 0900-8844. Wenst u liever anoniem te blijven, bel dan 0800-7000. Ook op onze site kunt u tips kwijt. Ga daarvoor naar politie.nl/melden. Beschikt u eventueel over foto- of beeldmateriaal, deel deze dan via www.politie.nl/upload.