ColumnsJan-Willem van den AkkerNieuws

DEN BOSCH – Bekende Bosschenaar Jan-Willem van den Akker… gaat op pad naar een gala, première of high-society event waar Tout Den Bosch vertegenwoordigd is om daar op geheel eigen wijze verslag van te doen. Deze week was hij te vinden bij.. Missie X-Mas benefietconcert. Afgelopen zondag werd voor de tweede keer het Missie X-Mas benefietconcert in Muzerije georganiseerd door de stichting VEADS en Muzerije.

Samen met de Bossche drummer Paul Damen wilden we muziek laten verbinden, voor mensen die een steuntje in hun rug nodig hebben. Normaal gesproken geef ik dan mijn bevindingen weer gepaard met foto’s en onderschriften. Nu neem ik van de gelegenheid gebruik om mensen te bedanken.

Laat ik beginnen met alle medewerkers van Muzerije, het was tot in de puntjes verzorgd! Alle sponsoren en ik ga ze dan toch nu ook noemen: Muzerije, Media Presentaties, Lopital Nederland B.V., GWS dé schoonmaker, Jan Vis artiesten en evenementen, DPD Nederland B.V., De Smidse, Sligro, Stichting VEADS, Ecodrive, Automotive Sociëteit, Taveer’ne ’t Pantoffeltje en Swanenberg Ijzer Groep, RSPictures, MAPO schoonmaakservice en Mercury Rentals hartelijk dank!

Alle vrijwilligers van Media LeerPark, VEADS, Bossche Parels en Hans Tervoort ook door jullie inzet werd het concert een succes. Special woord van dank aan mede initiatiefnemer van het concert en bandleider van onze band: Paul Damen, je hebt een top prestatie geleverd. Met Wim Cooijmans, Paul Van de Ven en Mark Boon vormde Paul en ondergetekende de Missie X-Mas Band en met recht zeg ik: Ik vond het een eer om deel uit te maken van de Missie X-Mas Band. Last but not least de artiesten: Linda Pelders, Laura van den Elzen, Bieke Wijnhoven, Rianne Popelier, Ben Spierings en Nicole de Koning door jullie werd het hele project naar een hoger muzikaal niveau getild, dank daarvoor!

Alle mensen die in Muzerije aanwezig waren afgelopen zondag, dank voor jullie komst en tot volgend jaar. De opbrengsten van het benefietconcert gaan naar mensen die tegenslag kennen, in onze eigen gemeente ’s-Hertogenbosch.

1

Jan-Willem van den Akker

Wethouder en ambassadeur Missie X-Mas, Huib van Olden die de officiele opening van het concert voor zijn rekening nam, samen met VEADS voorzitter Bart Eigeman en Muzerije directeur Theo de Veer.

Wethouder en ambassadeur Missie X-Mas, Huib van Olden die de officiele opening van het concert voor zijn rekening nam, samen met VEADS voorzitter Bart Eigeman en Muzerije directeur Theo de Veer.

3

Eén van de succesvolste Bossche voetballers aller tijden, Arnold Scholten was echt enthousiast over het concert en het goede doel.

4

Adriana Hernandez: “Het is echt geweldig om zo mensen te helpen prachtig initiatief”

5

Burgemeester Ton Rombouts zou graag willen zien dat het benefietconcert uitgroeit tot een vast evenement. “Het is nu voor de tweede keer gehouden dus eigenlijk al een traditie, een korte, het zou mooi zijn als het dus een echte traditie zou worden.”

6

Muziekliefhebber Sander van de Gevel mocht niet ontbreken.

7

Evenals vorig jaar er weer bij : Alex en Mieke van den Akker.

8

Smidse eigenaar Loek de Graauw kocht in de veiling de door de band en artiesten gesigneerde concertposter.

9

Altijd even enthousiast : fractievoorzitter CDA Brabant Marianne van der Sloot.

10

Gaf niet alleen een preview van zijn oudejaarsconference maar was ook veilingmeester: Hans Tervoort.

11

Manager Catering and Facilities bij Muzerije Ronald Zaunbrecher “Het was nog drukker dan vorig jaar”.

12

‘Volle bak’

13

De ‘finale’

14

Wederom uitverkocht !

Bron:dichtbij.nl/den-bosch