EvenementenNieuws

Op 7 november presenteert TV73 voor de eerste keer het Benefiet voor Bossche oudjes. Tijdens dit evenement vraagt TV73 aandacht voor de oudere mensen onder de Bossche bevolking. Het plan is om geld op te halen voor 200 eenzame ouderen. Dit geld zal gebruikt worden om de eenzame ouderen een volledig verzorgde dag te bieden Vorig jaar hebben we 100 ouderen een leuke avond bij Hotel v/d Valk Nuland – ‘s-Hertogenbosch bezorgd.

‘’ Vorig jaar hebben we 100 eenzame ouderen uit Den Bosch een volledig verzorgde dag bezorgd, dit jaar gaan we voor de 200’’, zo legt Remco de Vaan(TV73) uit.

Tijdens het benefiet zal een keur van lokale en regionale artiesten optreden. Deze artiesten zoals Leen Zijlmans, Grad Damen en nog ruim 20 andere bekende namen treden allemaal belangeloos op. De entree van het evenement is gratis, wel zullen er vrijwilligers rondlopen met collectiebussen om een donatie te vragen.

‘’Alle artiesten, de organisatie, en alle mensen die op de dag zelf aanwezig zullen zijn werken belangeloos mee. Alles om 200 Bossche oudjes een super dag te bezorgen’’ aldus Remco de Vaan.

Ook zullen er televisie opnames plaatsvinden welke op een later tijdstip uitgezonden worden op TV73. Het benefiet is op 7 november in Danscentrum Rosmalen, Berlicumseweg 8a te Rosmalen. Het begint om 20:00uur en duurt tot 02:00 uur.